Taller 'Modelisme: tècniques del modelisme naval'

Tornar

Professores: Enric Mascaró

En aquest taller, aprendràs les diferents tècniques que s'utilitzen en el modelisme naval, en la construcció de reproduccions de vaixells, tècniques que apliques a l'hora de treballar amb fustes, les diferents tècniques a l'hora d'aplicar les diferents coles, els estris que utilitzes en el poliment de la fusta, eines de tall, la tècnica per tallar el primer forro del casc i que estigui a la mida exacta, com treballem la coberta aplicant la tècnica del calafatejat, massilles i els diferents complements especials que es necessiten. Podràs comprovar com aplicant aquests coneixements aconseguiràs construir una bonica Maqueta.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Casinet d'Hostafrancs.
Inscripcions a:
Centre Cívic Cotxeres de Sants.

Antics talleristes: Les domiciliacions bancàries, a partir del 19 de febrer. En efectiu o targeta, a partir del 26 de febrer. 

Nous talleristes: A partir del 29 de febrer, a les 9.30 h, tant si és per domiciliació com si és en efectiu, targeta o en línia.

Presencialment de dilluns a divendres, de 9.30 a 14 h. Tardes: de dilluns a dijous, de 16.30 a 19 h. En línia a la web, https://cotxerescasinet.inscripcionscc.com/


Centre Cívic Casinet d'Hostafrancs

Adreça:
Carrer del Rector Triadó, 53
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
Hostafrancs
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Casinet d'Hostafrancs
Quan
Des de 08/04/2024 al 10/06/2024

Telèfon

Tel.:
934230440
Fax:
932892093

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber