Parc de la Barceloneta

Tornar

  • None
  • None
  • None
  • None
  • None

El parc de la Barceloneta és un lloc obert de transició entre la Barceloneta i la Vila Olímpica, que al final del seu recorregut s'obre al mar.

A sota de la ronda del Litoral, al final de la Barceloneta, s’obre aquest espai verd, ampli i diàfan, amb zones de gespa, espais de sauló i altres de pavimentats, que esdevé l’eix de comunicació entre la ronda del Litoral i la platja. El parc de la Barceloneta està organitzat en tres grans àrees: la primera, construïda al voltant del que resta d’un antic dipòsit de gas, és un espai obert que comunica el passeig Marítim amb el carrer del Doctor Aiguader; la segona està formada per grans talussos separats per camins pavimentats i la tercera està ocupada per un camp de futbol.
Al parc, hi predominen les línies corbes, tant pel que fa als camins com al perímetre del parc i als talussos i parterres de gespa. Tot plegat confereix una gran suavitat a un espai que es va eixamplant a mesura que s’acosta a la platja, final i principi, segons per on s’accedeixi, d’aquest parc.

Titularitat:
Pública
Adreça
Passeig Marítim de la Barceloneta - Oriol Bohigas, 15 - 21

Telèfon

Tel.:
010

Més informació

Web castellà:
https://link.bcn.cat/ePdlB
Web anglesa:
https://link.bcn.cat/aPdlB