Visita guiada pel parc del Laberint

Tornar

Disponibilitat segons el calendari d'ocupació de l'organitzador, La Fàbrica del Sol.

Rutes. Us animeu a perdre-us i a trobar el camí de sortida?

El parc del Laberint és un dels jardins més fotografiats de la ciutat, convida a perdre’s entre vegetació, fauna i mitologia. A part de la seva bellesa, és considerat un dels jardins més antics de Barcelona.

Endinseu-vos al parc a través de la ruta guiada per a grups d’adults o familiars, i descobriu-ne la història, la mitologia i els secrets amagats.

Recentment s’han realitzat millores als estanys i les fonts del parc per tal de fer més eficient el sistema hidràulic i reduir el consum d’aigua.

Horaris

Les rutes tenen una durada de 2h. Nombre mínim de participants: 5. Nombre màxim de participants: 9. No es fan reserves per a persones individuals. Són rutes per a grups concertats. No apta per a persones amb mobilitat reduïda. Existeix una versió adaptada per a públic amb discapacitat intel·lectual, en cas de voler-la demanar feu-ho constar en l'apartat observacions del formulari. Cap reserva és vàlida sense la confirmació del personal de La Fàbrica del Sol. El dia i l'hora s'assignen segons les demandes dels grups interessats, estrictament per ordre d'arribada de la sol·licitud. La reserva està sotmesa al calendari d'ocupació del centre. Les anul·lacions s'han d'informar amb un mínim de 48 h d'antelació. Les sol·licituds de reserva d'activitats s'han de fer amb una previsió mínima de 15 dies. Les activitats són en català.

Consulteu aquí les condicions de pagament de la ruta guiada.

Visites guiades per a escolars, dins del Programa d'Activitats Escolars (PAE): Visites guiades per a escolars, dins del Programa d'Activitats Escolars

El Parc del Laberint sempre està obert al públic per visites lliures. No es fan reserves d'entrada. El control d'accés és a la taquilla principal.

Adreça:
Passeig dels Castanyers, 1
Districte:
Horta-Guinardó
Barri:
Montbau
Població:
Barcelona
Quan
Acte permanent

Telèfon

Tel.:
010

Web

Web inscripcions:
http://goo.gl/IIEH1l

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix