Museu Frederic Marès

Tornar

El Museu Frederic Marès conserva i exposa les col·leccions que reuní el seu fundador, l'escultor Frederic Marès.

El Museu Frederic Marès, situat en una part de l’antic Palau Reial dels comtes de Barcelona, és un singular museu de col·leccionista que conserva les col·leccions que va reunir el seu fundador, l’escultor Frederic Marès (1893-1991), i que mitjançant la seva donació van passar a formar part del patrimoni de Barcelona l’any 1946.

Frederic Marès va reunir una extensa col·lecció d’escultura hispànica, des de l’època antiga fins al segle XIX, en què predomina la talla policroma religiosa i que constitueix la secció més homogènia del Museu. Marès també donà una part de la seva pròpia obra escultòrica, que s’exhibeix en el seu Estudi-biblioteca.

En el Gabinet del col·leccionista es mostren desenes de milers d’objectes que formen una gran col·lecció de col·leccions i documenten unes formes de vida i costums del passat, fonamentalment del segle XIX.

Consulteu les ofertes disponibles per als usuaris del programa Gaudir Més.

Titularitat:
Pública

Horaris

El Museu Marès permet resseguir la història de l'art a través del col·leccionisme. Claus, ventalls, pipes, amulets, baralles de cartes espanyoles, bastons.

Museu de col·lecionista per excelència, consta de dues seccions ben diferenciades, pràcticament dos museus autònoms: la col·lecció d'escultura hispànica, en gran part de talla policromada, des del món ibèric fins a l'inici del segle XX, i el gabinet del col·leccionista, col·lecció de milers d'objectes de la vida quotidiana burguesa que Frederic Marès denominà Museu Sentimental.

Adreça:
Plaça de Sant Iu, 5
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
Adreça
Plaça de Sant Iu, 5

Telèfon

Tel.:
932563500
Fax:
933194116

Si vols fer una esmena sobre aquest equipament o entitat..fes-nos-la saber