Visites a la Cripta Gaudí i a la Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló

Tornar

Colònia GüellEl visitant pot passejar observant edificis singulars i de gran bellesa creats pels arquitectes modernistes de l'època i trobarem els trets més característics d'aquest moviment. D'una banda la utilització del maó vist com a reivindicació d'una arquitectura popular i tradicional catalana, i la incorporació de noves tècniques i nous materials constructius com el ferro o el trencadís de ceràmica.

Els edificis més singulars de la Colònia Güell són els seguents:Ca l´Ordal, Ca l'Espinal, Can Soler de la Torre, La Casa del Secretari, L'Escola i casa del mestre, L'Ateneu Unió, El Teatre Fontova, La Casa del Metge, La Cooperativa, El Centre Parroquial Sant Lluís, El Convent de les Monges i La Fonda.

Cripta GaudíLa importància de l'església de la Colònia Güell en l'obra de Gaudí es deu a que és la primera vegada que utilitza de forma unitària les seves innovacions arquitectòniques. Tal com va dir el propi Gaudí si s'hagués finalitzat hauria estat "una maqueta monumental de la Sagrada Família".

Horaris

Altres

Se celebra a:
Colònia Güell.

Colònia Güell

Adreça:
Ctra BV2002 (entre Sant Boi de Llob i Santa Coloma, 9*11
Població:
Sta coloma cervello
On
Colònia Güell
Quan
Acte permanent

Telèfon

Informació:
936305807
Tel.:
936402936
Telèfon de l'acte:
936305807

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix