Parc del Laberint d'Horta

Tornar

  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..

Laberint tancat del 5 de novembre fins el 5 de desembre per tasques de manteniment.

Aquest parc inclou el jardí més antic conservat a la ciutat. Nascut com un jardí neoclàssic amb un toc de fisonomia italiana, es va acabar com a jardí romàntic.

Tot dubte és un laberint. Decisions, hipòtesis, teories són camins per trobar solucions i cada drecera obre un nou punt de vista. Pensi sobre això mentre intenta desentrellar el laberint vegetal del parc fet de murs de xiprers amples i domesticats. Si en arribar al centre no troba el cor que el parc li haurà robat, demani-li a Eros on el pot recuperar. La seva escultura és al bell mig del laberint. De nou situats en el món, enfrontem-nos al segon repte: És un jardí neoclàssic o un jardí romàntic?

Accessibilitat per a les persones amb discapacitat

Titularitat:
Pública

Horaris

Seccions d'aquest equipament


Informació d'interès:  • Accés al jardí museu de pagament

  • Recinte accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

  • Aforament limitat a 750 visitants. S'aconsella que els dies d'entrada gratuïta o gran afluència de públic, els visitants no superin els 60 minuts d'estada per garantir l'accés a tothom.

  • No es permet l'entrada d'animals de companyia.

  • Prohibit l'accés al recinte a vehicles (incloses bicicletes, patins), pilotes o menjar.


El Parc del Laberint d'Horta és un jardí-museu que ocupa els terrenys d'una finca del marquès de Llupià, al Districte d'Horta-Guinardó. L'obra es va encarregar a l'italià Domenico Bagutti, mentre que jardiner francès Delvalet va ser el responsable de les plantacions i el català, Jaume Valls, en va supervisar els treballs. És avui un exponent de jardí neoclàssic del segle XVIII amb un toc de fisonomia italiana. Es va inaugurar com a parc públic municipal l'any 1971. El 1994 se'n va fer una restauració en profunditat que en va transformar la concepció a la categoria de jardí històric. Destaca el jardí domèstic, el jardí romàntic, el laberint, les nombroses instal·lacions d'aigua i els exemples d'escultura que acull. A tocar dels jardins destaca l'equipament municipal de formació en jardineria "Centre de Formació del Laberint" i la Biblioteca del centre de Formació del Laberint.

Adreça:
Pg Castanyers, 1
Districte:
Horta-Guinardó
Barri:
Montbau
Codi postal:
08035
Població:
Barcelona
Adreça
Pg Castanyers, 1

Telèfon

Telèfon:
010

Web

Web:
goo.gl/MSxPUO

Més informació

Web castellà:
goo.gl/czDE94
Web anglesa:
goo.gl/jz1ceZ

Si vols fer una esmena sobre aquest equipament o entitat..fes-nos-la saber

Comparteix