La Sagrada Família

Tornar

Tancat temporalment, queden posposades les visites HORA BARCELONA fins a la reobertura de la Basílica.

El temple, situat a la part dreta de l’Eixample, ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.

El símbol per excel·lència de Barcelona, la Sagrada Família, obra del genial arquitecte modernista Antoni Gaudí, presenta un valor arquitectònic incommensurable.

El temple de la Sagrada Família ocupa una illa sencera entre el carrer de Mallorca i Provença i és un dels llocs més visitats a Barcelona. Es va començar a construir l’any 1883 i encara avui continua seguint els plànols de Gaudí, el qual, conscient que no veuria acabat el temple, els va deixar per als seus successors.

Horaris

La Sagrada Família reobrirà les portes el pròxim 4 de juliol i seguirà un procés d´obertura progressiu en diverses fases, el principal objectiu del qual és reconèixer i homenatjar els ciutadans de Barcelona, especialment aquells que han estat en primera línia de la lluita i prevenció contra els efectes de la COVID-19.

La primera fase d´obertura, anomenada "Fase Homenatge", permetrà visitar la Sagrada Família al personal sanitari dels principals hospitals de la ciutat, als agents dels diferents cossos que han vetllat per la seguretat a la ciutat, al personal d´entitats socials i ONG, i a les organitzacions empresarials i de comerciants. Aquesta fase es durà a terme els dies 4 i 5 de juliol i 11 i 12 de juliol.Durant aquests dies s´està contactant amb els diferents col·legis professionals del sector (metges, infermeres i farmacèutics). Altres col·lectius a qui la Sagrada Família ha volgut homenatjar seran els agents dels diferents cossos que han vetllat per la seguretat a la ciutat, el personal d´entitats socials i ONG que han estat atenent a famílies i persones que han passat dificultat seconòmiques i, per últim, les organitzacions empresarials i de comerciants que han mantingut els seus serveis oberts durant aquestes dates.

Posteriorment, una segona fase denominada "Fase Hora Barcelona" donarà als residents de la ciutat la possibilitat de gaudir de l´experiència de contemplar l´interior de la Sagrada Família de forma gratuïta, al seu ritme, amb un aforament més reduït i sense presència de turistes. Aquesta nova modalitat de visita començarà el cap de setmana del 18 i 19 de juliol.Aquest model de visita gratuït i exclusiu per als ciutadans de Barcelona es vol mantenir en el temps més enllà de la reobertura. Per això, ja s´ha previst que totes les tardes dels caps de setmana s´aplicarà aquest model, fins al 31 de desembre, quan es farà una valoració de la seva acollida.

La tercera fase obrirà les portes tant al turisme local com a l´internacional, però la seva data s´anunciarà una vegada es tinguin més dades sobre l´evolució de la desescalada, les possibilitats de desplaçament per l´Estat espanyol i les facilitats per viatjar a Barcelona des d´altres països.

A partir del dimarts, 16 de juny, es podran aconseguir les diferents entrades a través de la pàgina web.

Per a més informació i per consultar el calendari, podeu clicar aquí

Adreça:
C Provença, 450
Districte:
Eixample
Barri:
la Sagrada Família
Població:
Barcelona
Adreça
C Provença, 450

Telèfon

Tel.:
932080414 Servei d’Atenció al Visitant
Fax:
934761010

Si vols fer una esmena sobre aquest equipament o entitat..fes-nos-la saber

Comparteix