Para buscar actividades o entidades y equipamientos o cursos y talleres, accede a la Guía BCN completa.
Professora: Miho Miyata
Descobreix la cuina japonesa amb productes de temporada: faves, patata nova, col tendra i fins i tot maduixes. Prepararem receptes tradicionals però portades a l’actualitat i sobretot introduint ingredients d’aquesta època de l’any. Podrem així seguir gaudint de l’exotisme de la cuina nipona fusionada amb ingredients de casa nostra.
Horarios
Días | Horas | Preus | Observaciones | |
---|---|---|---|---|
Divendres |
de 17.00 h a 19.00 h |
Entrada general: 56.99 €
Més suplement de 20 € per material
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre |
Cal inscripció prèvia Places limitades
|
Otros
- Inscripciones en:
- Centre Cultural La Casa Elizalde.
A partir del 24 de març.
En línia: a partir de les 10 h al web del centre.
Presencial: de dilluns a divendres de 10 a 20 h.
Es recomana fer la inscripció en línia i el pagament amb targeta.
- Se celebra en:
- Centre Cultural La Casa Elizalde.
- Cuándo
- De 23/05/2025 a 20/06/2025
Teléfono
- Tel.:
- 934880590
Web
- Web inscripcions:
- http://www.casaelizalde.com
También puede interesarte...1 / 7
-
Taller 'Tast de cuina peruana' *NOU*
- Dónde:
- Centre Cultural La Casa Elizalde
- Cuándo:
- Del 10/06/2025 al 17/06/2025
-
Taller 'Tast de vi: Iniciació'
- Dónde:
- Centre Cívic Cotxeres de Sants
- Cuándo:
- Del 02/04/2025 al 30/04/2025
-
Taller 'La cuina de Sicília: la joia de la Mediterrània' *NOU*
- Dónde:
- Centre Cultural La Casa Elizalde
- Cuándo:
- Del 30/04/2025 al 04/06/2025