To search for activities or entities and facilities, access the complete BCN Guide.
Professora: Miho Miyata
Descobreix la cuina japonesa amb productes de temporada: faves, patata nova, col tendra i fins i tot maduixes. Prepararem receptes tradicionals però portades a l’actualitat i sobretot introduint ingredients d’aquesta època de l’any. Podrem així seguir gaudint de l’exotisme de la cuina nipona fusionada amb ingredients de casa nostra.
Schedule
Days | Hours | Preus | Observation | |
---|---|---|---|---|
Divendres |
de 17.00 h a 19.00 h |
Entrada general: 56.99 €
Més suplement de 20 € per material
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre |
Cal inscripció prèvia Places limitades
|
Others
- Registration at:
- Centre Cultural La Casa Elizalde.
A partir del 24 de març.
En línia: a partir de les 10 h al web del centre.
Presencial: de dilluns a divendres de 10 a 20 h.
Es recomana fer la inscripció en línia i el pagament amb targeta.
- Occur on:
- Centre Cultural La Casa Elizalde.
- When
- From 23/05/2025 to 20/06/2025
Phone number
- Tel.:
- 934880590
Website
- Web inscripcions:
- http://www.casaelizalde.com
You may also be interested in...1 / 7
-
Taller 'Cevitxes, tàrtars i carpaccios'
- Where:
- Centre Cívic Navas
- When:
- 09/05/2025
-
Taller 'Cuina taiwanesa d'estiu'
- Where:
- Centre Cívic Casa Golferichs
- When:
- Del 28/04/2025 al 16/06/2025
-
Taller 'Cuina siriana'
- Where:
- Centre Cívic Casa Golferichs
- When:
- Del 24/04/2025 al 05/06/2025