Para buscar actividades o entidades y equipamientos o cursos y talleres, accede a la Guía BCN completa.
Aprendràs a preparar plats emblemàtics com el cebiche, la causa limeña i la papa a la huancaína, fent servir tècniques tradicionals i actuals. Al mateix temps coneixerem la història i la cultura que han fet que la cuina peruana sigui reconeguda a nivell mundial.
Professor/a: Diana Pérez, Ass. Abrazo Cultural.
Horarios
Días | Horas | Preus | Observaciones | |
---|---|---|---|---|
Dimarts |
de 19.30 h a 21.30 h |
Entrada general: 22.8 €
Més suplement de material 12 €
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre |
Cal inscripció prèvia Places limitades
|
Otros
- Inscripciones en:
- Centre Cultural La Casa Elizalde.
A partir del 24 de març.
En línia: a partir de les 10 h al web del centre.
Presencial: de dilluns a divendres de 10 a 20 h.
Es recomana fer la inscripció en línia i el pagament amb targeta.
- Se celebra en:
- Centre Cultural La Casa Elizalde.
- Cuándo
- De 10/06/2025 a 17/06/2025
Teléfono
- Tel.:
- 934880590
Web
- Web inscripcions:
- https://casaelizalde.inscripcionscc.com/
- Web:
- http://www.casaelizalde.com
También puede interesarte...1 / 7
-
Taller 'Plats frescos del sud-est asiàtic' *NOU*
- Dónde:
- Centre Cívic Vil·la Florida
- Cuándo:
- Del 07/05/2025 al 28/05/2025
-
Taller 'Receptes especials per a dies normals'
- Dónde:
- Centre Cultural La Casa Elizalde
- Cuándo:
- Del 29/04/2025 al 10/06/2025
-
Taller 'Postres per encertar: sabor i tradició per endolcir la vida' *NOU*
- Dónde:
- Centre Cultural La Casa Elizalde
- Cuándo:
- Del 24/04/2025 al 22/05/2025