Per cercar activitats o entitats i equipaments, accedeix a la Guia BCN completa.
Professora: Miho Miyata
Descobreix la cuina japonesa amb productes de temporada: faves, patata nova, col tendra i fins i tot maduixes. Prepararem receptes tradicionals però portades a l’actualitat i sobretot introduint ingredients d’aquesta època de l’any. Podrem així seguir gaudint de l’exotisme de la cuina nipona fusionada amb ingredients de casa nostra.
Horaris
Dies | Hores | Preus | Observacions | |
---|---|---|---|---|
Divendres |
de 17.00 h a 19.00 h |
Entrada general: 56.99 €
Més suplement de 20 € per material
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre |
Cal inscripció prèvia Places limitades
|
Altres
- Inscripcions a:
- Centre Cultural La Casa Elizalde.
A partir del 24 de març.
En línia: a partir de les 10 h al web del centre.
Presencial: de dilluns a divendres de 10 a 20 h.
Es recomana fer la inscripció en línia i el pagament amb targeta.
- Se celebra a:
- Centre Cultural La Casa Elizalde.
- Quan
- Des de 23/05/2025 al 20/06/2025
Telèfon
- Tel.:
- 934880590
Web
- Web inscripcions:
- http://www.casaelizalde.com
També et pot interessar...1 / 7
-
Taller 'Cuina per triomfar a casa'
- On:
- Centre Cívic Vil·la Urània
- Quan:
- Del 31/03/2025 al 02/06/2025
-
Taller 'Orxata i altres begudes refrescants'
- On:
- Centre Cívic Navas
- Quan:
- 21/06/2025
-
Taller 'Plats frescos del sud-est asiàtic' *NOU*
- On:
- Centre Cívic Vil·la Florida
- Quan:
- Del 07/05/2025 al 28/05/2025