Visita guiada en anglès 'La Pedrera Premium'

Back

T'agradaria explorar la Casa Milà de manera completament única i exclusiva? Ara tens l'oportunitat de fer-ho a través de la visita guiada “La Pedrera Premium”.

El que fa que aquesta visita sigui veritablement especial és que està reservada per a un grup selecte de sis persones per cada sessió. Això garanteix que la teva experiència sigui molt personalitzada, amb la dedicació completa d'un guia especialment preparat per fer-te viure una experiència inoblidable.

"La Pedrera Premium" és una visita guiada en anglès que inclou un recorregut excepcional: començaràs al pati de les papallones, després exploraràs el soterrani i la sortida al pati posterior, seguit per una visita al pati de les flors. Des d'allà pujareu a l'ascensor de fusta original, per on pujaven els antics residents, per arribar al pis d'època.

Al pis d'època, tindreu l'oportunitat de sortir al balcó posterior on podreu veure la façana interior de La Pedrera. A més, podràs accedir a l'habitació i al bany, descobrint detalls únics d'aquesta època que no són accessibles a la visita general.

Després pujareu a l'àtic de la balena per una escala única i recorrereu aquest espai, abans d'arribar a la terrassa per gaudir d'una vista espectacular de Barcelona.

La teva experiència culminarà a l'entresòl, amb vistes al Passeig de Gràcia, o bé a la Sala Gaudí, amb una copa de cava i dolços, on podràs gaudir de la bellesa d'aquest lloc icònic.

No deixeu passar aquesta visita exclusiva i descobriu La Pedrera d'una manera única. T'esperem per viure aquesta experiència inoblidable!

Schedule

Fundació Catalunya La Pedrera

Address:
Carrer de Provença, 261*265
District:
Eixample
Neighborhood:
la Dreta de l'Eixample
City:
Barcelona
Where
Fundació Catalunya La Pedrera
When
Permanent event

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know