Parc del Laberint d'Horta

Back

  • None
  • None
  • None
  • None
  • None

Del 8 al 30 de novembre es tancarà el laberint vegetal del Parc del Laberint d'Horta per realitzar tasques de manteniment (retall de totes les tanques vegetals que formen el laberint). Els caps de setmana compresos entre aquestes dates estarà obert al públic. 
Aquest tancament no afecta a la resta del Parc que estarà obert als visitants.

This park has the city's oldest conserved garden. Once Neoclassical, with a slightly Italian look, it later adopted a Romantic style.

Every doubt is a labyrinth. Decisions, hypotheses and theories are paths for finding solutions, with every shortcut opening up a new point of view. Think about that as you try to work your way deep into the park’s labyrinth, made from wide, domesticated cypress hedges. If you reach the centre without finding the heart the park will have robbed you of, go and ask Eros where you can get it back. His sculpture stands smack in the middle of the labyrinth. Once you are back in the world, you can face the second challenge: Is this a Neoclassical or Romantic garden?

Accessible for people with physical disabilities

Titularitat:
or
Traductor de google :

Schedule

Informació d'interès:

· Accés al jardí museu de pagament. No s'admeten reserves.· El jardí domèstic està tancat al públic. · Recinte accessible per a persones amb mobilitat reduïda.· Aforament limitat a 750 visitants. S'aconsella que els dies d'entrada gratuïta o gran afluència de públic, els visitants no superin els 60 minuts d'estada per garantir l'accés a tothom d'entrada gratuïta o gran afluència de públic.· No es permet l'entrada d'animals de companyia.· Prohibit l'accés al recinte a vehicles (incloses bicicletes, patins), pilotes o menjar.

El Parc del Laberint d'Horta és un jardí-museu que ocupa els terrenys d'una finca del marquès de Llupià, al Districte d'Horta-Guinardó. L'obra es va encarregar a l'italià Domenico Bagutti, mentre que jardiner francès Delvalet va ser el responsable de les plantacions i el català, Jaume Valls, en va supervisar els treballs. És avui un exponent de jardí neoclàssic del segle XVIII amb un toc de fisonomia italiana. Es va inaugurar com a parc públic municipal l'any 1971. El 1994 se'n va fer una restauració en profunditat que en va transformar la concepció a la categoria de jardí històric. Destaca el jardí domèstic, el jardí romàntic, el laberint, les nombroses instal·lacions d'aigua i els exemples d'escultura que acull. A tocar dels jardins destaca l'equipament municipal de formació en jardineria "Centre de Formació del Laberint" i la Biblioteca del centre de Formació del Laberint.

Address:
Passeig dels Castanyers, 1
District:
Horta-Guinardó
Neighborhood:
Montbau
City:
Barcelona
Address
Passeig dels Castanyers, 1

Phone number

Tel.:
010

More information

Web castellà:
https://link.bcn.cat/edLd
Web anglesa:
https://link.bcn.cat/aPdLd

If you would like to make a correction related to this organisation or facility...let us know

Share