Taller 'Modelisme: tècniques del modelisme naval'

Back

Professores: Enric Mascaró

En aquest taller, aprendràs les diferents tècniques que s'utilitzen en el modelisme naval, en la construcció de reproduccions de vaixells, tècniques que apliques a l'hora de treballar amb fustes, les diferents tècniques a l'hora d'aplicar les diferents coles, els estris que utilitzes en el poliment de la fusta, eines de tall, la tècnica per tallar el primer forro del casc i que estigui a la mida exacta, com treballem la coberta aplicant la tècnica del calafatejat, massilles i els diferents complements especials que es necessiten. Podràs comprovar com aplicant aquests coneixements aconseguiràs construir una bonica Maqueta.

Schedule

Others

Occur on:
Centre Cívic Casinet d'Hostafrancs.
Registration at:
Centre Cívic Cotxeres de Sants.

Antics talleristes: Les domiciliacions bancàries, a partir del 19 de febrer. En efectiu o targeta, a partir del 26 de febrer. 

Nous talleristes: A partir del 29 de febrer, a les 9.30 h, tant si és per domiciliació com si és en efectiu, targeta o en línia.

Presencialment de dilluns a divendres, de 9.30 a 14 h. Tardes: de dilluns a dijous, de 16.30 a 19 h. En línia a la web, https://cotxerescasinet.inscripcionscc.com/


Centre Cívic Casinet d'Hostafrancs

Address:
Carrer del Rector Triadó, 53
District:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
Hostafrancs
City:
Barcelona
Where
Centre Cívic Casinet d'Hostafrancs
When
From 08/04/2024 to 10/06/2024

Phone number

Tel.:
934230440
Fax:
932892093

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know