Exposició 'L'Oceà parla. Noves ecologies i economies del mar'

Back

Una mostra que analitza els efectes de l’acció humana en els ecosistemes marins i reflexiona sobre com la ciutat pot redissenyar la seva relació amb el mar, a través d’un discurs basat en la innovació.

Barcelona va tenir en la seva obertura al mar un dels grans canvis estructurals que als anys noranta van redefinir la ciutat. Ara, la crisi climàtica obliga a replantejar la seva relació amb l’element marí i els ecosistemes que en formen part. L’exposició aborda aquest tema amb una mirada interdisciplinar, des de l’arquitectura, la moda, la tecnologia, el disseny especulatiu o l’urbanisme, disciplines capaces de plantejar nous imaginaris als grans reptes que afronta la societat. 

Aquesta exposició pren com a punt de partida la història de la relació d'una ciutat -Barcelona- amb el seu front marítim, des del qual s'endinsa en els conflictes i circumstàncies que es reprodueixen per comunitats costaneres al voltant del planeta, en què es concentra el 40% de la humanitat i bona part del seu territori més valorat.

Comissari: Jose Luis de Vicente

Schedule

Others

Occur on:
Disseny Hub Barcelona.

Disseny Hub Barcelona

Address:
Plaça de les Glòries Catalanes, 37*38
District:
Sant Martí
Neighborhood:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
City:
Barcelona
Where
Disseny Hub Barcelona
When
From 10/10/2024 to 23/02/2025

Phone number

Switchboard:
93 256 67 00
Reservations:
93 256 68 01

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know