‘Sala Univers’

Back

Natural sciences. Discover the cosmos and its evolution from the big bang through to the present, with an interactive route.

The Sala Univers presents a chronological thread that starts with the big bang and runs through to the latest boundaries of knowledge, offering an open route aimed at stimulating scientific curiosity among visitors through interactive experiences, real objects and scientific and artistic reproductions of the highest quality.

Next to this exhibition hall you’ll find a maths lab, where you can explore this exact science through games and maths riddles. Besides the laboratory, the Sala Univers integrates two of the museum’s iconic areas into its discourse: the Geological Wall and the Flooded Forest.

Further information.

Schedule

Others

Occur on:
CosmoCaixa Barcelona.
Tickets sold at:
CosmoCaixa Barcelona.

Estrenem la Sala Univers! Endinsa´t en la nova exposició permanent de CosmoCaixa i descobreix el cosmos i la seva evolució des del big-bang fins ara.

Un recorregut interactiu que es remunta a la creació del cosmos, recorre l´evolució de les espècies i penetra en les profunditats del cervell humà.

Reobrim l'exposició permanent, 3500 m² d'experiència renovada. La Sala Univers presenta un fil argumental que, cronològicament, comprèn des del big-bang fins a les últimes fronteres del coneixement, un recorregut lliure que té l'objectiu d'estimular la curiositat científica del visitant a partir d'experiències interactives, d'objectes reals i de reproduccions científiques i artístiques de màxima qualitat.

De manera complementària, la sala reneix juntament amb un laboratori de matemàtiques, un gest de complicitat amb la disciplina que ens ha donat les eines necessàries per entendre com funciona tot. La sala es presenta com un lloc per explorar aquesta ciència exacta a través de jocs i endevinalles matemàtiques. A més d'aquest laboratori, la Sala Univers integra en el seu discurs dos àmbits emblemàtics del museu: el Mur geològic i el Bosc Inundat.

CosmoCaixa Barcelona

Address:
Carrer d'Isaac Newton, 26
District:
Sarrià-Sant Gervasi
Neighborhood:
Sant Gervasi - la Bonanova
City:
Barcelona
Where
CosmoCaixa Barcelona
When
Permanent event

Phone number

Switchboard:
932126050

Website

Web venda d'entrades:
https://cosmocaixa.org/ca/

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know