L'art de visitar un jardí "El Parc del Laberint". Visites guiades per a grups.

Tornar

Disponibilitat segons el calendari d'ocupació de l'organitzador, La Fàbrica del Sol.

Les rutes tenen una durada de 2h. Nombre mínim de participants: 5. Nombre màxim de participants: 9. No es fan reserves per a persones individuals. Són rutes per a grups concertats. No apta per a persones amb mobilitat reduïda. Existeix una versió adaptada per a públic amb discapacitat intel·lectual, en cas de voler-la demanar feu-ho constar en l'apartat observacions del formulari. Cap reserva és vàlida sense la confirmació del personal de La Fàbrica del Sol. El dia i l'hora s'assignen segons les demandes dels grups interessats, estrictament per ordre d'arribada de la sol·licitud. La reserva està sotmesa al calendari d'ocupació del centre. Les anul·lacions s'han d'informar amb un mínim de 48 h d'antelació. Les sol·licituds de reserva d'activitats s'han de fer amb una previsió mínima de 15 dies. Les activitats són en català.

Consulteu aquí les condicions de pagament de la ruta guiada.

Visites guiades per a escolars, dins del Programa d'Activitats Escolars (PAE): Visites guiades per a escolars, dins del Programa d'Activitats Escolars

El Parc del Laberint sempre està obert al públic per visites lliures. No es fan reserves d'entrada. El control d'accés és a la taquilla principal.

Horaris

Parc del Laberint d'Horta

Adreça:
Passeig dels Castanyers, 1
Districte:
Horta-Guinardó
Barri:
Montbau
Població:
Barcelona
On
Parc del Laberint d'Horta
Quan
Acte permanent

Telèfon

Tel.:
010

Web

Web inscripcions:
http://goo.gl/IIEH1l

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber