‘Barceló: Ceràmiques. Tots som grecs’

Tornar

Ceràmica. La retrospectiva més completa de la ceràmica de Miquel Barceló que s’ha fet fins ara a Barcelona.

La Fundació Catalunya La Pedrera presenta l'obra en fang de Miquel Barceló, un dels creadors més destacats del panorama artístic contemporani.

L’exposició està organitzada de manera cronològica i traça un recorregut per la trajectòria artística de Barceló al llarg de tres dècades de treball, des de les primeres obres africanes, de 1994, fins a la producció més recent.

La mostra, amb més de 100 peces, es complementa amb pintures i quaderns relacionats amb les ceràmiques, a més d’una escultura de bronze al pati de passeig de Gràcia de La Pedrera.

Més informació.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala d'Exposicions.

La retrospectiva més completa de la ceràmica de Miquel Barceló que s’ha fet fins ara a Barcelona

La Fundació Catalunya La Pedrera presenta l'obra en fang de Miquel Barceló (Felanitx, Mallorca, 1957), un dels creadors més destacats del panorama artístic contemporani.

Pintor, escultor i dibuixant, va començar a crear amb fang l’any 1994 a partir d’una estada a Mali durant la qual un vent fort li impedia pintar i dibuixar, ja que cobria de pols els seus treballs. Això el va portar a experimentar amb aquest nou material, fet que el va influir molt i va afectar aspectes centrals de la seva obra. Així, les ceràmiques de Barceló són com una extensió de la seva pintura.

Organitzada de manera cronològica, l’exposició a La Pedrera traça un recorregut per la trajectòria artística de Barceló al llarg de tres dècades de treball, des de les primeres obres africanes, de 1994, fins a la producció més recent. La mostra, amb més de 100 peces, es complementa amb pintures i quaderns relacionats amb les ceràmiques, a més d’una escultura de bronze al pati de Passeig de Gràcia de La Pedrera.

Fundació Catalunya La Pedrera - Sala d'Exposicions

Adreça:
Passeig de Gràcia, 92
Districte:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Fundació Catalunya La Pedrera - Sala d'Exposicions
Quan
Des de 08/03/2024 al 30/06/2024

Telèfon

Tel.:
932142576

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber