Visita lliure al Recinte Modernista de Sant Pau

Back

Traductor de google :

Reobertura, divendres 26 de juny


Una ciutat dins la ciutat. Sant Pau és el conjunt modernista més gran del món i, també, l´obra més important de l´arquitecte modernista Lluís Domènech i Montaner.
Declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO l´any 1997, per la seva singularitat i bellesa artística, el Recinte Modernista està configurat com un conjunt arquitectònic format per 12 pavellons envoltats d´espais verds i connectats per un quilòmetre de galeries subterrànies.

Què es pot visitar?
La visita s´inicia a la Sala Hipòstila, que acollia les antigues urgències de l´Hospital. A través dels túnels, arribareu al Pavelló de Sant Salvador, el primer edifici que va entrar en funcionament el 1916. Allà podreu recórrer la història de l´antic Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i conèixer l´obra i la trajectòria de Lluís Domènech i Montaner.
La visita continua als jardins. Passejant entre flors i plantes comprovareu com la natura va ser font d´inspiració modernista i eina fonamental per a la curació dels malalts.
Com era la vida en aquest entorn hospitalari als anys vint del segle passat? I a la ciutat de Barcelona, quina medicina s´hi practicava? Ho descobrireu visitant la Casa d´Operacions i el Pavelló de Sant Rafael, que acull una recreació històrica i l´exposició ´Pacient i metge, de la narració a l´objectivitat´.
El recorregut acaba al Pavelló de l´Administració, l´edifici més destacat de tot el conjunt. Us sorprendran les diferents sales patrimonials, plenes de llum, colors, mosaics, escultures i una àmplia riquesa decorativa.

Schedule

Others

Se celebra a:
Sant Pau Recinte Modernista.

Sant Pau Recinte Modernista

Address:
C Sant Antoni Maria Claret, 167
District:
Horta-Guinardó
Area:
El Guinardó
Post Code:
08025
City:
Barcelona
Where
Sant Pau Recinte Modernista
When
Ongoing event

Phone number

Tel.:
935537801

I like 27

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share