Sagrada Família

Back

Tancat temporalment, queden posposades les visites HORA BARCELONA fins a la reobertura de la Basílica.

The temple, located in the right hand area of the district of L’Eixample, has been declared a UNESCO World Heritage Site.

The Sagrada Família, the ultimate symbol of Barcelona and work of the Modernista architectural genius Antoni Gaudí, is of immeasurable architectural value.

The Sagrada Família temple takes up an entire street block between C/ Mallorca and C/ Provença and is one of the most visited sites in Barcelona. Work started in 1883 and to this day follows the plans by Gaudí, who, aware that he would not see the completion of the temple, passed them onto his successors.

Traductor de google :

Schedule

La Sagrada Família reobrirà les portes el pròxim 4 de juliol i seguirà un procés d´obertura progressiu en diverses fases, el principal objectiu del qual és reconèixer i homenatjar els ciutadans de Barcelona, especialment aquells que han estat en primera línia de la lluita i prevenció contra els efectes de la COVID-19.

La primera fase d´obertura, anomenada "Fase Homenatge", permetrà visitar la Sagrada Família al personal sanitari dels principals hospitals de la ciutat, als agents dels diferents cossos que han vetllat per la seguretat a la ciutat, al personal d´entitats socials i ONG, i a les organitzacions empresarials i de comerciants. Aquesta fase es durà a terme els dies 4 i 5 de juliol i 11 i 12 de juliol.Durant aquests dies s´està contactant amb els diferents col·legis professionals del sector (metges, infermeres i farmacèutics). Altres col·lectius a qui la Sagrada Família ha volgut homenatjar seran els agents dels diferents cossos que han vetllat per la seguretat a la ciutat, el personal d´entitats socials i ONG que han estat atenent a famílies i persones que han passat dificultat seconòmiques i, per últim, les organitzacions empresarials i de comerciants que han mantingut els seus serveis oberts durant aquestes dates.

Posteriorment, una segona fase denominada "Fase Hora Barcelona" donarà als residents de la ciutat la possibilitat de gaudir de l´experiència de contemplar l´interior de la Sagrada Família de forma gratuïta, al seu ritme, amb un aforament més reduït i sense presència de turistes. Aquesta nova modalitat de visita començarà el cap de setmana del 18 i 19 de juliol.Aquest model de visita gratuït i exclusiu per als ciutadans de Barcelona es vol mantenir en el temps més enllà de la reobertura. Per això, ja s´ha previst que totes les tardes dels caps de setmana s´aplicarà aquest model, fins al 31 de desembre, quan es farà una valoració de la seva acollida.

La tercera fase obrirà les portes tant al turisme local com a l´internacional, però la seva data s´anunciarà una vegada es tinguin més dades sobre l´evolució de la desescalada, les possibilitats de desplaçament per l´Estat espanyol i les facilitats per viatjar a Barcelona des d´altres països.

A partir del dimarts, 16 de juny, es podran aconseguir les diferents entrades a través de la pàgina web.

Per a més informació i per consultar el calendari, podeu clicar aquí

Address:
C Provença, 450
District:
Eixample
Neighborhood:
la Sagrada Família
City:
Barcelona
Address
C Provença, 450

Phone number

Tel.:
932080414 Servei d’Atenció al Visitant
Fax:
934761010

If you would like to make a correction related to this organisation or facility...let us know

Share