Espectacle "Lago Comedy Club"

Back

Benvinguts al Lago Comedy Club, un show sense artificis. 

Un còmic sobre una catifa, sota un focus i amb un micròfon cara a cara davant del públic. La comèdia de club, la comèdia de bar i carretera arriba a les taules dels grans escenaris per primera vegada. Pur stand-up clàssic. Genuïna comèdia servida amb llibertat, veritat i nuesa que busca la quinta essència del format. I per descomptat amb la signatura i l'experiència d'una icona del “One man Show”.

Una reivindicació d'una professió necessària, un homenatge a talents únics com Richard Prior, Jerry Seindfeld, Eddy Murphy o Ricky Gervais. 

Un viatge on Miguel lliura l'après en els seus més de 20 anys de trajectòria amb una col·lecció de les rutines més àcides, desternillants i atrevides que s'han escoltat a la butaca d'un teatre.

LA comèdia de club arriba al teatre amb totes les seves conseqüències, Miguel Lago s'arrisca amb un espectacle que es reescriu cada setmana mirant als ulls de l'espectador. I moltes sorpreses amb teloners que ningú s'espera perquè cada setmana l'experiència siGui excepciOnal i diferent.

LAGO obre el seu “garito” amb una única intenció, començar a retornar a l'humor tot el que li ha donat omplint la sala de molt de riure lliure i sense complexos. Això no és només un unipersonal, això no és només un teatre, això no és un club més… Esteu preparats per a l'experiència?

Fitxa artística

Direcció i guió Miguel Lago

Producció Josep Orive

Assistència de producció Raquel Jara

Direcció tècnica Jorge González

Direcció artística Ofelia Hernández Saro

No recomenat a menors de 16 anys

Schedule

Others

Occur on:
Teatre Borràs.
Tickets sold at:
Teatre Borràs.

Teatre Borràs

Address:
Pl Urquinaona, 9
District:
Ciutat Vella
Neighborhood:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
City:
Barcelona
Where
Teatre Borràs
When
From 08/11/2024 to 09/11/2024

Phone number

Tel.:
902332211
Tel.:
934121582
Fax:
933011968

Website

Web venda d'entrades:
https://www.balanaenviu.com/

You may also be interested in...