Concert "Patti Smith Quartet"

Back

Patti Smith, és una cantant, escriptora, compositora i artista visual reconeguda a escala mundial. Va llançar el seu primer àlbum Horses el 1975 i va ser inclòs al Registre Nacional de Gravacions de la Biblioteca del Congrés dels Estats Units l'any 2010. Al llarg de la seva carrera ha presentat una sèrie de discos notables, inclòs Easter amb la famosa cançó Because the Night escrita amb Bruce Springsteen o Dream of Life amb People Have the Power composta amb el seu difunt marit Fred Sonic Smith.

Actualment, Smith és una persona polifacètica que es dedica a l'escriptura, la música i el suport a causes de drets humans i grups ecologistes. Es destaca per la seva participació amb Pathway to Paris, una organització sense ànim de lucre que busca solucions per a combatre el canvi climàtic. A més, resideix a Nova York i és una escriptora destacada a Substack, on publica els seus escrits i lectures.

La destacada banda que l'acompanya inclou, al guitarrista i autor Lenny Kaye, amb qui col·labora des de 1971, al bateria Jay Dee Daugherty des de 1975, a Tony Shanahan al baix i els teclats, des de 1996, i al seu fill, el guitarrista Jackson Smith, des de fa més d'una dècada.

Schedule

Others

Occur on:
Jardins del Palau de Pedralbes.

Organtizat per la promotora Clipper's Live

Jardins del Palau de Pedralbes

Address:
Av Diagonal, 686
District:
Les Corts
Neighborhood:
Pedralbes
City:
Barcelona
Where
Jardins del Palau de Pedralbes
When
05/07/2024

Phone number

Tel.:
010

Website

Web venda d'entrades:
https://nitsdebarcelonapedralbes.com/

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know