Primavera a la Ciutat

Back

Indie. A festival running parallel to Primavera Sound, with concerts at various venues across the city.

Primavera a la Ciutat will see the Primavera Sound Barcelona 2024 echo well beyond the Parc del Fòrum and the main days of the festival.

This parallel programme of concerts, shared around the Sala Apolo, La (2) d'Apolo, Razzmatazz, Paral·lel 62, La Nau and LAUT, gets under way on Monday, 27 May, and will be held across Tuesday, 28, Wednesday, 29 and Sunday, 2 June.

Check out the programme.

Schedule

El Primavera a la Ciutat desplegarà gairebé mig centenar de concerts durant quatre jornades. Les actuacions tindran lloc en espais emblemàtics com ara la Sala Apolo, Razzmatazz, Paral·lel 62, La Nau i LAUT, tots ells estretament vinculats al Primavera Sound durant tot l'any. Aquest vessant urbà del festival oferirà una segona oportunitat per gaudir d'artistes ja confirmats al cartell principal, com ara American Football, Yo La Tengo, Dorian Electra o la banda platenca El Mató a un Policia Motoritzat, entre d'altres. Però també sumarà noves incorporacions que actuaran exclusivament en aquest circuit de sales. Des de grans referents del post-punk i el rock indie fins a noves promeses del hip-hop i l'electrònica experimental, passant per veterans de culte i atrevides propostes locals, l'oferta musical del Primavera a la Ciutat promet ser tan desitjable com variada. Una autèntica explosió de sons que enriquirà l?experiència del Primavera Sound i l'integrarà encara més al vibrant panorama cultural barceloní.


Programació Primavera en la Ciutat


Informació i reserves

La mecànica d'accés als concerts de Primavera a Ciutat by Santander combinarà un sistema de reserva amb dipòsit de 10 € retornable en cas d'assistència per a posseïdors d'abonament de Primavera Sound Barcelona 2024 (disponible des del 6 de maig a les 12:00 CEST per a posseïdors d'abonament VIP i des del 8 de maig a les 12:00 CEST per a posseïdors d'abonament general) i una quota reduïda d'entrades a la venda per a cada esdeveniment (a la venda des del 10 de maig a les 12:00) CEST).

La Nau - Sala Laut - Sala Apolo - Sala Apolo (La 2) - Sala Paral·lel 62 - Razzmatazz

City:
Barcelona
Where
La Nau - Sala Laut - Sala Apolo - Sala Apolo (La 2) - Sala Paral·lel 62 - Razzmatazz
When
From 27/05/2024 to 02/06/2024

Phone number

Tel.:
934414001
Fax:
934425183

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know