Magical nights at Casa Batlló

Back

Immersive music and art. Discover the new immersive rooms and enjoy concerts on the Casa Batlló’s roof terrace.

Rediscover Casa Batlló with its new immersive rooms and enjoy flamenco, jazz, soul and rumba music performance on the roof terrace of this Gaudí building, a UNESCO World Heritage Site.

See the programme .


Traductor de google :

Schedule

Others

Occur on:
Casa Batlló.
Tickets sold at:
Casa Batlló.

L'experiència inclou la nova visita cultural amb 2.000 metres quadrats mai vistos fins ara, dues noves sales immersives com Gaudí Dôme, una cúpula amb més de 1.000 pantalles que ens submergeix en l'imaginari que va inspirar Gaudí a la seva infància, i Gaudí Cube, la primera sala immersiva LED 360° del món que permet al visitant viatjar a la ment de Gaudí gràcies a l'obra de l'artista convidat Refik Anadol. A més, la nova proposta museogràfica, oberta al públic després de la profunda restauració iniciada el 2018, incorpora una nova Tablet de Realitat Virtual que mostra l'univers creatiu de Gaudí, així com un nou relat acompanyat de la banda sonora creada per la compositora anglesa Dani Howard gravada als 'Teldex Studios' de Berlín, per músics de la Filharmònica de Berlín, l'Orquestra Simfònica de Ràdio Berlín i la Deutsche Oper Berlín. També compta amb múltiples sorpreses que trobem durant el recorregut de la Casa com ara Instal·lacions Especials o Quadres Màgics, recreacions audiovisuals que permeten viatjar al passat i descobrir com vivia la família Batlló a principis del segle XX.


Artistes

Per a aquesta nova edició de Nits Màgiques, la Casa Batlló proposa la cartera d'artistes següent: La Mar de Rumba una barreja de jazz fusió, bossa nova i per descomptat rumba amb el duet de María Blanco i David Torras, Luna Llena duo de guitarra espanyola i dansa flamenca amb Sergi Vicente i Juan Ruano, la cantant i compositora catalana d'origen britànic Monica Guech , la versatilitat del cantant anglès Lexter , la banda de jazz, blues, swing i bongaloo Summer Lovers , la dolça veu de Marga Mbande , la cantant, guitarrista i compositora Gigi MacFarlane , La Dama y los Vagabundos amb grans temes de la història, acompanyats de guitarra, baix i violí. Roger Padròs que emociona amb la seva veu al piano o a la guitarra i Amanda , versatilitat amb versions de grans èxits del pop i rock dels 80 i 90. A partir del maig la Casa Batlló comptarà amb noves incorporacions que anirà revelant durant la temporada.


Casa Batlló

Address:
Pg Gràcia, 43
District:
Eixample
Neighborhood:
la Dreta de l'Eixample
City:
Barcelona
Where
Casa Batlló
When
From 01/04/2022 to 30/10/2022

Phone number

Tel.:
93 216 03 06
Tel.:
932160306

Website

Web venda d'entrades:
http://www.casabatllo.es

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share