Visites guiades a La Model

Tornar

El Centre Penitenciari d'Homes de Barcelona La Model va ser projectat pels arquitectes Salvador Vinyals i Sabaté i Josep Domènech i Estapà, i inaugurat el 9 de juny de 1904. Va estar en servei durant 113 anys, que correspondrien als períodes que van des de la Restauració (Setmana Tràgica, Anarquisme, Sindicalisme), fins al Franquisme i la Democràcia.

Les visites guiades a La Model són un recorregut per l'edifici on es poden veure diferents espais de l'antiga presó, com el pati d'entrada, els locutoris o les galeries amb les cel·les. Per visitar La Model:

- Cal fer reserva prèvia en aquest web: Reserves- Cal escollir dia, hora i idioma (català o castellà) de la visita per reservar plaça.- Es pot escollir un màxim de 6 places per usuari.- Degut a la situació d'excepcionalitat provocada per la covid-19, cal portar mascareta higiènica durant tot el recorregut de la visita i mantenir la distància de seguretat de 1,5 metres.

Les sessions en català són els divendres a les 17 h, dissabtes a les 11 h i 17 h, i diumenges a les 10.30 h. Les sessions en castellà són els divendres a les 17.30 h, dissabtes a les 11.30 h i 17.30 h, i diumenges a les 12.30 h.

En cas de produir-se una incidència durant el procés de reserva o per anul·lar la visita en cas de no poder assistir-hi, poseu-vos en contacte per correu electrònic a reserveslamodel@eurotomb.com.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Edifici de La Model.
Adreça:
Entença, 155
Districte:
Eixample
Barri:
la Nova Esquerra de l'Eixample
Població:
Barcelona
Quan
Acte permanent

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix