‘Wow. Animals de museu’

Tornar

Ciència i art. L’exposició presenta la feina cabdal del taxidermista i escultor Antonio Pérez, un referent internacional en aquesta disciplina.

Gràcies a l’evolució de la taxidèrmia, s’han anat construint les grans col·leccions dels museus d’història natural. Aquestes peces són un molt bon recurs per a l’educació, la divulgació, la conservació i la recerca. Els nous materials i els avanços tècnics se sumen al component artístic necessari per a aconseguir l’expressivitat i el moviment de les bones naturalitzacions.

A Wow. Animals de museu, amb la col·laboració del Parque de las Ciencias de Granada, es presenten sis escenes naturalitzades d’animals mediterranis i africans que recreen comportaments naturals. Entre d’altres, descobrireu un grup de quinze cabres salvatges saltant en estampida, dues zebres en lluita o una lleona caçant nyus.

Horaris

El dimarts 19 de desembre, s’obre al públic el Centre Martorell d’Exposicions després de la rehabilitació de l’edifici que ha acollit el museu públic més antic de Catalunya.   Aquesta exposició mostra el moviment dels animals utilitzant, com a elements principals, les escenes naturalitzades d'animals en acció mediterranis i africans que recreen els comportaments naturals creats pel taxidermista-escultor Antonio Pérez i altres que provenen de les col·leccions del Parque de las Ciencias de Granada.

Museu de Ciències Naturals de Barcelona - Centre Martorell d’Exposicions

Adreça:
Pg Picasso, 9*11
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
On
Museu de Ciències Naturals de Barcelona - Centre Martorell d’Exposicions
Quan
Des de 19/12/2023 al 29/09/2024

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber