"Planeta Vida"

Tornar

“Planeta Vida” interpreta la Terra actual com a resultat de la interacció entre els ambients químic i físic del planeta i els éssers vius.

L’exposició de referència “Planeta Vida”, del Museu Blau, integra totes les disciplines de les ciències naturals i s’estructura en tres àmbits: “La biografia de la Terra”, “La Terra avui” i “Les illes de ciència”.

“La biografia de la Terra” descriu un viatge per la història de la vida i la seva coevolució amb el nostre planeta. “La Terra avui” és la part que explica com és la Terra actualment. Aquests dos àmbits mostren el fons patrimonial del museu. “Les illes de ciència”, àrees semipermanents i renovables, són petites exposicions en espais aïllats dins de l’exposició de referència que tracten aspectes com ara l’evolució, la nomenclatura i la classificació, la Mediterrània, el comportament animal, etc.

Horaris

L'exposició de referència 'Planeta Vida' del Museu Blau acaba d'iniciar la seva trajectòria amb el nucli de l'exposició, 'La Terra avui', que és la part que mostra el fons patrimonial del Museu i ocupa més espai dins el recinte expositiu. Al llarg d'aquest any s'aniran inaugurant els altres àmbits d'aquesta mostra que han estat concebuts com a àrees semi permanents i renovables: 'La biografia de la Terra' i 'Els laboratoris de la vida'.

Més de 4.500 peces del fons patrimonial del Museu distribuïts en set àmbits: roques, minerals, plantes, animals, fongs, microbis i algues, expliquen i mostren diferents conceptes de la natura com la supervivència, el camuflatge, la complexitat de les estructures i l'origen i formació dels fòssils.

El discurs es troba contextualitzat amb taules interactives, panells de classificació, maquetes, vitrines amb col·lecció i altres espai més a fons-que ajuden a comprendre el món natural.

Adreça:
Plaça de Leonardo da Vinci, 4*5
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Besòs i el Maresme
Població:
Barcelona
Quan
Acte permanent

Telèfon

Tel.:
932566002

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix