La singularitat dels “Objectes comuns”

Tornar

Exposicions. Objectes comuns, històries locals i debats globals

El disseny és present en les peculiaritats i en les singularitats, així com en el nostre dia a dia. L'exposició “Objectes comuns” presenta una llista d'elements comuns als quals el disseny dona un nou sentit pel servei que presten, per la novetat del seu aspecte, per les innovacions que incorporen i per allò que comuniquen o les emocions que desperten. Uns objectes comuns que formen part de la cultura popular i representen la societat.

Una exposició peculiar que mostra fragments de la memòria col·lectiva. Elements que són comuns perquè són compartits per la societat o bé perquè tenen una vocació social. La singularitat d'aquests objectes es recull en quatre apartats diferenciats a la planta B del Museu del Disseny de Barcelona.Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu del Disseny de Barcelona.
Es venen les entrades a:
Museu del Disseny de Barcelona.

La singularitat dels objectes comuns es manifesta de diverses maneres que aquesta  nova exposició de disseny de producte  recull en  quatre apartats : Itinerari.   Històries locals, 1930-2020; Parlament. Debat globals; Exposicions variables i #DISSENY_BARCELONA. El disseny de la ciutat.

Museu del Disseny de Barcelona

Adreça:
Plaça de les Glòries Catalanes, 37*38
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
Població:
Barcelona
On
Museu del Disseny de Barcelona
Quan
Acte permanent

Telèfon

Centraleta:
932566800
Reserves:
932566801

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix