Exposició 'L'Oceà parla. Noves ecologies i economies del mar'

Tornar

Una mostra que analitza els efectes de l’acció humana en els ecosistemes marins i reflexiona sobre com la ciutat pot redissenyar la seva relació amb el mar, a través d’un discurs basat en la innovació.

Barcelona va tenir en la seva obertura al mar un dels grans canvis estructurals que als anys noranta van redefinir la ciutat. Ara, la crisi climàtica obliga a replantejar la seva relació amb l’element marí i els ecosistemes que en formen part. L’exposició aborda aquest tema amb una mirada interdisciplinar, des de l’arquitectura, la moda, la tecnologia, el disseny especulatiu o l’urbanisme, disciplines capaces de plantejar nous imaginaris als grans reptes que afronta la societat. 

Aquesta exposició pren com a punt de partida la història de la relació d'una ciutat -Barcelona- amb el seu front marítim, des del qual s'endinsa en els conflictes i circumstàncies que es reprodueixen per comunitats costaneres al voltant del planeta, en què es concentra el 40% de la humanitat i bona part del seu territori més valorat.

Comissari: Jose Luis de Vicente

Horaris

Altres

Se celebra a:
Disseny Hub Barcelona.

Disseny Hub Barcelona

Adreça:
Plaça de les Glòries Catalanes, 37*38
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
Població:
Barcelona
On
Disseny Hub Barcelona
Quan
Des de 10/10/2024 al 23/02/2025

Telèfon

Centraleta:
93 256 67 00
Reserves:
93 256 68 01

També et pot interessar...