'Confessions of a Crowded Mind', de Robbie Williams

Tornar

Art i sanació. L'estrella del pop presenta 18 obres d'art inèdites per inspirar les persones a transformar la por en creativitat.

Després de l'èxit de la seva primera exposició en solitari, "Pride and Self-Prejudice", al Moco Museum Amsterdam, amb més de 100.000 visitants, Robbie Williams presenta "Confessions of a Crowded Mind" a Barcelona.

Williams ha declarat que confia que la seva nova mostra d'art "encoratjarà les persones a acceptar-se a si mateixes i a expressar la seva veritat”.

Horaris

Altres

Se celebra a:
MOCO Museum.

Les noves obres d’art sobre la salut mental estaran obertes al públic des del 21 de juny. Robbie estarà present per desvelar 18 obres d’art mai vistes abans. Fluint lliurement d’una ment atapeïda, les últimes obres de l’artista pretenen inspirar els espectadors a abraçar col·lectivament cada part de si mateixos. La superestrella internacional, amb èxits com 'Angels', 'Rock DJ' i 'Let Me Entertain You', crea art diàriament com una manera de fer front a les pressions de la vida pública. Després de l’èxit de la primera exposició d’art en solitari de Robbie a Moco Museum Amsterdam - on més de 100.000 persones van visitar la seva primera exposició ‘Pride and Self-Prejudice’ - l’icona britànica ara porta una nova exposició a Espanya per inspirar a les persones a transformar les seves pors i ansietats en creativitat.

MOCO Museum

Adreça:
Carrer de Montcada, 25
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
On
MOCO Museum
Quan
Des de 21/06/2024 al 20/11/2024

També et pot interessar...