'Vine a trobar el teu instrument amic'. Visites per a escoles

Volver

Educació infantil: P5 i Primària: 1r i 2n 2 modalitats: visita dinamitzada per un monitor del Museu i visita lliure. Com a visita dinamitzada, també oferim l'activitat adaptada per a grups APROPA CULTURA. Recorregut pels espais del Museu que parteix d'un joc participatiu on els diferents equips en què s´haurà dividit el grup aula, busquen, identifiquen i reconeixen el so dels instruments proposats ajudats per les imatges dels instruments protagonistes. La visita acaba a la Sala d'interactius, on podran experimentar directament amb instruments i maquetes sonores.

Aquesta activitat disposa de un Dossier pedagògic Vine a trobar el teu instrument amicque us podeu descarregar en aquest enllaç.

El Museu ofereix assessorament previ al professorat interessat en preparar-se la visita lliure i, especialment, a aquells que ens visiten per primera vegada. Contacteu: reservesmuseu@auditori.cat.

Cal fer reserva prèvia: cliqueu botó Reserva de grups a la nostra web.

Us preguem puntualitat, sobretot per a la visita dinamitzada ja que no es compensarà el temps de demora del grup en la durada de la visita (60 min.)

Horarios

Otros

Se celebra en:
Museu de la Música - L'Auditori.

Museu de la Música - L'Auditori

Dirección:
Carrer de Lepant, 150
Distrito:
Eixample
Barrio:
el Fort Pienc
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Museu de la Música - L'Auditori
Cuándo
Evento permanente

Teléfono

Centraleta:
932563650
Fax:
932650102

Web

Web inscripcions:
http://www.museumusica.bcn.cat

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar