Museu de la Música

Tornar

El Museu de la Música proposa al visitant sentir, viure, aprendre i aprofundir en el coneixement de la música.

El Museu de la Música de Barcelona és la institució de l’Ajuntament de Barcelona dedicada a l’experimentació i la reflexió sobre les activitats musicals. La col·lecció d’instruments que forma l’exposició permanent es mostra a través d’un recorregut, anomenat  Orpheus, que fa una passejada per la història de la música a través de diferents àmbits, en cada un dels quals es combinen instruments, música, imatge i text.

El museu vol ser un espai de relació amb les músiques, un  espai d’acollida on la museografia serveixi d’atractiu per a la visita i sigui una porta a les altres activitats i continguts de L’Auditori, amb les diverses programacions de concert, l’ensenyament superior a l’ESMUC i una biblioteca-espai de documentació musical de referència.

Consulteu les ofertes disponibles per als usuaris del programa Gaudir Més.

Accessible per a persones amb discapacitat física

Titularitat:
Pública

Horaris

Ubicació: dins l'edifici de l'Auditori de Barcelona.

El Museu de la Música, amb un projecte museològic actualitzat i amb una presentació innovadora, proposa al visitant sentir, viure, aprendre i aprofundir en el coneixement de la música.

La col·lecció d'instruments que forma l'exposició permanent es mostra a través d'un recorregut, anomenat Orpheus, que fa una passejada per la història de la música a través de diferents àmbits, en cada un dels quals es combinen instruments, música, imatge i text. El visitant s'aproxima al món de la música d'una manera directa i vivencial i descobreix com ha estat vehicle d'expressió i comunicació dels humans des de les antigues civilitzacions fins avui.

El recorregut acaba a la Sala d'interactius on el visitant pot fer sonar instruments i manipular maquetes.

Adreça:
Carrer de Lepant, 150
Districte:
Eixample
Barri:
el Fort Pienc
Població:
Barcelona
Adreça
Carrer de Lepant, 150

Telèfon

Centraleta:
932563650
Fax:
932650102

Si vols fer una esmena sobre aquest equipament o entitat..fes-nos-la saber