La Sagrada Familia

Volver

Tancat temporalment, queden posposades les visites HORA BARCELONA fins a la reobertura de la Basílica.

El templo, situado en la parte derecha de L'Eixample, ha sido declarado patrimonio de la humanidad por la Unesco.

El símbolo por excelencia de Barcelona, la Sagrada Familia, obra del genial arquitecto modernista Antoni Gaudí, presenta un valor arquitectónico inconmensurable.

El templo de la Sagrada Família ocupa una manzana entera entre la calle de Mallorca y Provença y es uno de los sitios más visitados en Barcelona. Se empezó a construir en 1883 y todavía hoy continúa siguiendo los planos de Gaudí, quien, consciente de que no vería acabado el templo, los dejó para sus sucesores.

Traductor de google :

Horarios

La Sagrada Família reobrirà les portes el pròxim 4 de juliol i seguirà un procés d´obertura progressiu en diverses fases, el principal objectiu del qual és reconèixer i homenatjar els ciutadans de Barcelona, especialment aquells que han estat en primera línia de la lluita i prevenció contra els efectes de la COVID-19.

La primera fase d´obertura, anomenada "Fase Homenatge", permetrà visitar la Sagrada Família al personal sanitari dels principals hospitals de la ciutat, als agents dels diferents cossos que han vetllat per la seguretat a la ciutat, al personal d´entitats socials i ONG, i a les organitzacions empresarials i de comerciants. Aquesta fase es durà a terme els dies 4 i 5 de juliol i 11 i 12 de juliol.Durant aquests dies s´està contactant amb els diferents col·legis professionals del sector (metges, infermeres i farmacèutics). Altres col·lectius a qui la Sagrada Família ha volgut homenatjar seran els agents dels diferents cossos que han vetllat per la seguretat a la ciutat, el personal d´entitats socials i ONG que han estat atenent a famílies i persones que han passat dificultat seconòmiques i, per últim, les organitzacions empresarials i de comerciants que han mantingut els seus serveis oberts durant aquestes dates.

Posteriorment, una segona fase denominada "Fase Hora Barcelona" donarà als residents de la ciutat la possibilitat de gaudir de l´experiència de contemplar l´interior de la Sagrada Família de forma gratuïta, al seu ritme, amb un aforament més reduït i sense presència de turistes. Aquesta nova modalitat de visita començarà el cap de setmana del 18 i 19 de juliol.Aquest model de visita gratuït i exclusiu per als ciutadans de Barcelona es vol mantenir en el temps més enllà de la reobertura. Per això, ja s´ha previst que totes les tardes dels caps de setmana s´aplicarà aquest model, fins al 31 de desembre, quan es farà una valoració de la seva acollida.

La tercera fase obrirà les portes tant al turisme local com a l´internacional, però la seva data s´anunciarà una vegada es tinguin més dades sobre l´evolució de la desescalada, les possibilitats de desplaçament per l´Estat espanyol i les facilitats per viatjar a Barcelona des d´altres països.

A partir del dimarts, 16 de juny, es podran aconseguir les diferents entrades a través de la pàgina web.

Per a més informació i per consultar el calendari, podeu clicar aquí

Dirección:
C Provença, 450
Distrito:
Eixample
Barrio:
la Sagrada Família
Ciudad:
Barcelona
Dirección
C Provença, 450

Teléfono

Tel.:
932080414 Servei d’Atenció al Visitant
Fax:
934761010

Si quieres hacer alguna rectificación sobre este equipamiento o entidad...háznosla llegar

Comparte