Taller 'Salses i pastes de soja a la cuina asiàtica: un viatge pel sabor umami'

Volver

Descobreix la complexitat i la diversitat de la soja més enllà de l'ampolla de la seva salsa en aquest curs de cuina ple de sabor. Explorarem el ric món de les salses i pastes a base de soja —com el doubanjiang, el gochujang, el miso, el doenjang i moltes més. Aprendrem com han evolucionat al llarg de segles de fermentació a l'Àsia oriental, adaptant-se a diferents cultures i gastronomies. A través de la cuina pràctica descobriràs els seus sabors i usos únics en plats deliciosos. Perfecte per a qualsevol persona amb curiositat pel valent i complex món de l'umami fermentat!

Caldrà abonar un suplement en efectiu el primer dia de classe. Aula no adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.

Professora: Jenny Chih-Chieh Teng

Horarios

Otros

Inscripciones en:
Centre Cívic Casa Golferichs.

Inici de les inscripcions: dimecres, 9 de desembre de 2025. En línia, a partir de les 7 h i presencials, a partir de les 9 h.

En línia a través de www.golferichs.org

Al centre cívic: de dilluns a divendres, de 10 a 20 h. Dissabtes, de 10 a 14 h

Se celebra en:
Centre Cívic Casa Golferichs.

Centre Cívic Casa Golferichs

Dirección:
Gran Via de les Corts Catalanes, 491
Distrito:
Eixample
Barrio:
la Nova Esquerra de l'Eixample
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Centre Cívic Casa Golferichs
Cuándo
De 26/01/2026 a 16/03/2026

Teléfono

Tel.:
933237790

Web

Web inscripcions:
https://www.golferichs.org/

También puede interesarte...