Receptes de dolços tradicionals i moderns japonesos: dorayaki, mochi amb azuki i pasta d’arròs o pastís de formatge. Un plaer llaminer.
Professora: Miho Miyata.
Horarios
Días | Horas | Preus | Observaciones | |
---|---|---|---|---|
Dijous |
de 19.15 h a 21.15 h |
Entrada general: 33.54 €
Més suplement pels ingredients
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre |
Cal inscripció prèvia Places limitades |
Otros
- Inscripciones en:
- Centre Cívic La Sedeta.
A partir del dilluns 9 de desembre a les 10 h a https://cursoslasedeta.inscripcionscc.com
- Se celebra en:
- Centre Cívic La Sedeta.
- Cuándo
- De 20/03/2025 a 03/04/2025
Web
- Web:
- https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/lasedeta
- Web inscripcions:
- https://cursoslasedeta.inscripcionscc.com
También puede interesarte...1 / 7
-
Taller 'Cuina'
- Dónde:
- Casal de Joves Guineueta *Masia de la Guineueta
- Cuándo:
- Del 20/01/2025 al 07/04/2025
-
Seminari 'La Dolce Vita de Federico Fellini' Ravioli de ricotta e spinaci'
- Dónde:
- Centre Cívic Navas
- Cuándo:
- 05/04/2025
-
Taller 'Cuina vegana.. de primavera'
- Dónde:
- Casal de Barri Bac de Roda - Poblenou
- Cuándo:
- Del 02/04/2025 al 23/04/2025