‘Water, an unfiltered exhibition’

Back

Science. In an informal and positive tone, this exhibition invites us to explore the many facets of the availability and use of water on our planet.

The act of turning on the tap to obtain safe water is something we take for granted, yet for more than 2 billion people it is an impossible desire.

Based around 29 display modules, this exhibition is a call to action and individual and collective commitment to ensure a future with water for all.

The four themed areas of the exhibition explore the contrast between life with and without access to water.

Key messages such as the concept of water footprint, the importance of adequate sanitation, the increasing relevance of efficient water management measures in cities, and the crucial role of water in ecosystems and biodiversity are addressed throughout the exhibition.

Further information.

Schedule

El gest d’obrir l’aixeta i que en ragi aigua potable, per a nosaltres, és una cosa que donem per feta, però per a més de 2.000 milions de persones és un desig impossible. Però es pot fer realitat.

La ciència, la tecnologia, el coneixement i la creativitat tenen moltes respostes efectives per a aquest desafiament.

L’exposició sorgeix en el context de la Dècada Internacional per l’Acció – Aigua per al Desenvolupament Sostenible i en el marc de Objectiu 6 de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides: Garantir la disponibilitat d’aigua i la gestió sostenible i el sanejament per a tothom el 2030.

Aquesta exposició vol donar veu al dret bàsic a l’aigua potable. En un to proper i positiu, convida a infants i adults a entrar, explorar i descobrir les múltiples facetes de la disponibilitat i l’ús de l’aigua al nostre planeta.

A partir de 29 mòduls expositius es fa una crida a l’acció i compromís individual i col·lectiu per a assegurar un futur amb accés a l’aigua per a totes les persones.. Les 4 àrees temàtiques de l’exposició exploren el contrast entre la vida amb i sense accés a l’aigua. Missatges clau com el concepte de petjada hídrica, la importància d’un sanejament adequat, la creixent rellevància de les mesures eficients de gestió de l’aigua en les ciutats, i el paper crucial en els ecosistemes i la biodiversitat es mostren al llarg de tota l’exposició.

Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Address:
Plaça de Leonardo da Vinci, 4*5
District:
Sant Martí
Neighborhood:
el Besòs i el Maresme
City:
Barcelona
Where
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
When
From 15/02/2024 to 16/02/2025

Phone number

Tel.:
932566002

You may also be interested in...