"Grec'24" Festival de Barcelona: ‘Artemis’

Back

Theatre and music. A musical monologue composed and performed by a single actress on stage, with live music.

Synopsis

Science fiction is Diana's refuge where she can combat the threats of planet Earth. Her father disappeared when she was little, her mother is increasingly distant and she feels an existential void that can only be filled with her passion: cinema. Her dream of becoming a scriptwriter will stretch beyond the bounds of reality, and she’ll discover that lying —with her characteristic cleverness, insight and humour— will enable her to get the love she desperately needs.

It is a fun, original and moving story about the complexity of family relations, the search for a self to find a place in the world and taking the responsibility that comes with entering adulthood.

Artistic Team

Author, playwright and composer: Mireia Morera; Director: Pol Sanuy; Performed by: Mireia Morera.

Show in Catalan.

Length: 80 minutes.

Schedule

Others

Occur on:
Teatre Condal.
Tickets sold at:
Web Festival GREC.

Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes.

Oficina Ciutadana de la Cultura.

Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes.

Organised by:
Institut de Cultura de Barcelona.

- Grec Festival de Barcelona

Aquest monòleg musical de creació pròpia va obtenir el premi a la millor lletra de cançó en les primeres jornades del “RIIIING! Els musicals que truquen a la porta” que es va celebrar durant el Grec de l’any passat .

La ciència-ficció és el refugi de la Diana per combatre les amenaces del planeta Terra. El seu pare va desaparèixer quan ella era petita, la seva mare cada cop és més lluny i ella sent un buit existencial que només pot omplir amb el cinema, la seva gran passió. El seu somni de convertir-se en guionista traspassarà els límits de la realitat i descobrirà que mentir —mitjançant l’enginy, la perspicàcia i l’humor que la caracteritzen— la farà aconseguir l’amor que tant necessita.

Una història divertida, singular i commovedora sobre la complexitat de les relacions familiars, sobre la recerca d’un mateix per trobar un lloc en el món i sobre assumir la responsabilitat que comporta entrar a la vida adulta.

L’obra neix de la necessitat artística d’explorar el discurs com a creadora de Mireia Morera, una dramaturga, compositora i intèrpret jove que utilitza estètiques i temàtiques diferents i fa servir disciplines escèniques i plàstiques múltiples, sovint amb humor i sempre projectant una mirada crítica sobre el sistema.


Una producció de la Companyia Gèminis.

Amb el suport de l’ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya; l’Ajuntament de Barcelona, i l’INAEM (Instituto Nacional de Artes Escénicas y de la Música) del Ministeri de Cultura del Govern d’Espanya.

Amb el finançament de la Unió Europea, Fons Next Generation, Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (Govern d’Espanya) i Next Generation Catalunya (Generalitat de Catalunya).


Dramatúrgia i composició: Mireia Morera Intèrpret: Mireia Morera Direcció: Pol Sanuy Assessoria de moviment: Pol Roselló Escenografia: Joana Martí Il·luminació: Ramon Ramiro Monchi So: Marc Urrutia Assessoria de dramatúrgia: Jumon Erra


Producció: Daria Nicolau i Júlia Guimerà Cap tècnic del teatre: Jordi Ballbé Tècnics del teatre: Aleix Arbonès, Víctor Bartolomé Màrqueting i comunicació: Focus Fotografia: Anaïs Loran Aplicacions gràfiques: Santi&Kco  

Teatre Condal

Address:
Av Paral.lel, 91
District:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
el Poble-sec
City:
Barcelona
Where
Teatre Condal
When
From 10/07/2024 to 24/07/2024

Phone number

Tel.:
934423132
Tel.:
934428584

You may also be interested in...