Visites guiades a la Torre Bellesguard

Tornar

Arquitectura. Un recorregut pels interiors i exteriors del castell gaudinià.

La Torre Bellesguard ofereix unes visites guiades pels interiors i exteriors d'aquest castell, que Antoni Gaudí va construir entre 1900 i 1909 a l'indret on s'ubicava l'antic castell de Martí I l'Humà.

Gaudí va construir l'edifici amb unes formes rectes, inusuals en la seva obra, inspirant-se en el castell medieval de Martí I l'Humà, amb un estil a mig camí entre el modernisme i el gòtic, i va restaurar les restes del palau medieval que formen part dels jardins de la finca.

La història de Bellesguard està íntimament lligada a la història de Catalunya, ja que són molts els personatges i els fets històrics que es produeixen a Bellesguard i que van influenciar i inspirar a Antoni Gaudí per crear aquesta obra arquitectònica.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Torre Bellesguard Gaudí - Casa Figueres.
Es venen les entrades a:
Torre Bellesguard Gaudí - Casa Figueres.

Amb reserva prèvia

Consorci Turisme de Barcelona.

- A totes les oficines d'informació turística del Consorci de Turisme de Barcelona
- A través del web: www.barcelonaturisme.com

Organitzat per:
Torre Bellesguard Gaudí - Casa Figueres.

La Torre Bellesguard fou construïda per Antoni Gaudí entre 1900 i 1909, amb unes formes rectes molt poc habituals a la seva obra, inspirades en el castell medieval de Martí I l´Humà, últim rei de la dinastia catalana del Casal de Barcelona, qui va viure a Bellesguard fins a la seva mort el 1410. Gaudí construeix un castell a mig camí entre el modernisme i el gòtic i restaura les restes del palau medieval que formen part dels jardins de la finca.La història de Bellesguard està íntimament lligada a la història de Catalunya. Són molts els personatges i els fets històrics que es produeixen a Bellesguard, els quals influencien i inspiren a Antoni Gaudí per a crear una de les seves obres més personals, simbòliques i fascinants.

Torre Bellesguard Gaudí - Casa Figueres

Adreça:
C Bellesguard, 16*20
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Sant Gervasi - la Bonanova
Població:
Barcelona
On
Torre Bellesguard Gaudí - Casa Figueres
Quan
Acte permanent

Telèfon

Informació:
93 250 40 93

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber