Visites al mirador del Monument a Cristòfol Colom

Tornar

Al principi de la Rambla de Barcelona, a prop del mar, trobareu el Mirador de Colom, inaugurat l'any 1888 a l'Exposició Universal. Si pugeu per l'interior de la seva columna trobareu, a 60 metres d'altura, un mirador des d'on podreu gaudir d'unes magnífiques vistes panoràmiques de la ciutat i el port.

Sabíeu que Cristòfor Colom, en tornar del seu viatge a Amèrica, va escollir el port de Barcelona per desembarcar-hi ?. Doncs per recordar aquesta fita us recomanem visitar el monument dedicat a aquest il·lustre personatge. L'estàtua rememora aquesta fita assenyalant suposadament a el nou continent, encara que en realitat Amèrica està just en sentit contrari !

A dalt de tot, podreu gaudir de vistes de 360 graus que us sorprendran !. Per exemple, al nord veureu el Barri Gòtic amb els campanars de la Catedral, la basílica de Santa Maria del Mar i La Mercè, o la popular Rambla de Barcelona; al sud, veureu la muntanya de Montjuïc, coronada pel castell i seu de museus, jardins, teatres i per l'Anella Olímpica. Si mireu cap avall veureu l'edifici de les Reials Drassanes que allotgen el Museu Marítim.

Mirant cap a l'est, seguint la línia de la costa, distingireu la moderna zona del Fòrum amb la seva placa fotovoltaica i els seus gratacels. Més a prop, les torres bessones indiquen l'entrada del Port Olímpic. Als vostres peus veureu el Port Vell i el port industrial. Finalment, a l'oest i per sobre de la ciutat veureu el Parc Natural de Collserola, l'immens pulmó verd que envolta Barcelona, amb la Torre de Collserola i el Parc d'Atraccions del Tibidabo.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Monument a Cristòfol Colom.
Organitzat per:
Monument a Cristòfol Colom.

Monument a Cristòfol Colom

Adreça:
Plaça del Portal de la Pau, 1
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona
On
Monument a Cristòfol Colom
Quan
Acte permanent

Telèfon

Tel.:
933025224

També et pot interessar...