1a edició femenina de la Volta a Catalunya

Tornar

Neix la cursa femenina per etapes de la Volta Ciclista a Catalunya. La tradicional reVolta que s’havia celebrat en quatre ocasions (el 2018 a Barcelona, i del 2021 al 2023 a Sant Cugat del Vallès), evoluciona i passarà a disputar-se al llarg de tres dies, del 7 al 9 de juny del 2024.

La cursa es posarà en marxa el divendres 7 de juny amb una primera etapa de 100,7 quilòmetres amb sortida i arribada des de Manresa, Ciutat Europea de l’Esport 2024.

La segona etapa, mantenint intacta la identitat de la Volta, tindrà la muntanya com a protagonista amb un recorregut de 95,7 quilòmetres que sortirà des de la Seu d’Urgell i superarà dos ports de primera categoria com la Collada de Toses i La Molina, l’estació de muntanya de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya que serà la primera arribada en altura de la història de la prova.

Finalment, la Volta es tancarà amb una tercera etapa de 119,1 quilòmetres entre Molins de Rei i Barcelona, amb un perfil trencacames amb dos ports puntuables que decidirà la primera vencedora de la prova.

Horaris

Etapa final amb arribada a Barcelona (lloc per determinar)

Població:
Barcelona
On
Etapa final amb arribada a Barcelona (lloc per determinar)
Quan
Des de 07/06/2024 al 09/06/2024

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber