10a Cursa Diagonal DiR Guàrdia Urbana 2024

Tornar

Cursa popular. Un recorregut de 5 km i un de 10 km per l’avinguda Diagonal de muntanya a mar.

La 10a Cursa Diagonal DiR Guàrdia Urbana se celebra el diumenge 26 de maig.

El recorregut té dues distàncies, de 5 km i de 10 km, amb sortida i arribada en punts diferents de la Diagonal.

La cursa de 10 km surt des del Palau Reial de Pedralbes i acaba al Passeig Garcia Faria.

La sortida de la cursa de 5 km també és al Palau de Pedralbes i acaba a l’avinguda Diagonal entre els carrers Nàpols i Sicília.

És una cursa oberta a tothom, homologada, sota la reglamentació de la Federació Catalana d’Atletisme i cronometrada per l’empresa Championchip.

Més informació i inscripcions.

Horaris

La Cursa Diagonal DiR – Guàrdia Urbana, que enguany celebrarà la desena edició, és una cursa homologada de 10 km que recorre l’avinguda Diagonal de muntanya a mar, amb el punt de sortida i d’arribada en llocs diferents.

La inscripció es podrà fer per Internet: pàgina  cursadiagonal.dir.cat.

Clubs DiR organitza la 10a edició de la cursa popular Cursa Diagonal DiR Guàrdia Urbana que es celebrarà a Barcelona el diumenge 26 de maig de 2024, a les 08:30 h. Les inscripcions estaran obertes fins el dimecres 22 de maig, a les 12 h, o fins que s’arribi a les 15.000 inscripcions.. L’organització es reserva el dret a tancar les inscripcions abans d’aquesta data per raons organitzatives així com ampliar el període d’inscripció si ho considera oportú. L’organització podrà fer una reserva de places.


Recollida de dorsals: Diagonal DiR (Ganduxer 25, entrada pel parc).

  • Divendres 24 de maig de 10 a 15 h
  • Divendres 24 de maig de 15 a 20 h
  • Dissabte 25 de maig de 08 a 12h
  • Dissabte 25 de maig de 12 a 18h


Recorregut 10K

Inici a Av. Diagonal davant de Palau Reial – Pedralbes 686 direcció Plaça Francesc Macià fins a Passeig de Gràcia (Plaça Cinc d’Oros, gir a la dreta al Passeig de Gràcia fins al carrer València, gir a l’esquerra al carrer València fins al carrer Castillejos, KM5 a carrer València entre Nàpols i Sicília, gir a la dreta al carrer Castillejos fins al carrer Bolívia, gir a l’esquerra creuant l’Av. Meridiana pel carrer Bolívia fins al carrer Badajoz, gir a l’esquerra a Badajoz i incorporació a l’Av. Diagonal a l’alçada de la Torre AGBAR on girem a la dreta a l’Av. Diagonal baixant fins al carrer Josep Pla, gir a la dreta a Josep Pla i final a Passeig Garcia Faria (abans de C/ Selva de Mar).


Recorregut 5K

Inici a l’Av. Diagonal davant de Palau Reial – Pedralbes 686 direcció Plaça Francesc Macià fins a Passeig de Gràcia (Plaça 5 d’Oros). Gir a la dreta a Passeig de Gràcia fins al carrer València. Gir a l’esquerra al carrer València fins a Av. Diagonal alçada Nàpols on trenquem a la dreta pel lateral fins a línia d’arribada entre Nàpols i Sicília

Recorregut per l'Av Diagonal, sortida a l'alçada del Palau Reial

Adreça:
Avinguda Diagonal, 686
Districte:
Les Corts
Barri:
Pedralbes
Població:
Barcelona
On
Recorregut per l'Av Diagonal, sortida a l'alçada del Palau Reial
Quan
26/05/2024

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber