XIX Trobada gastronòmica: Cuina catalana i salut

Tornar

Durant dos dies, el CETT-UB, School of Tourism, Gastronomy & Hospitality, es converteix en un espai d' enllaç entre l'alumnat que es prepara per formar part del sector gastronòmic i els professionals de la cuina, el servei de Restaurant i la recerca gastronòmica. En aquesta edició 2025, ens reunirem en una jornada única per parlar de com la cuina catalana pot ser un agent de canvi en l'alimentació saludable i sostenible. Així, explorarem de quina manera aquesta tradició culinària es pot reinventar per a una dieta més equilibrada i adaptada a les noves realitats del segle XXI.

Viure la realitat de la gastronomia professional en un entorn pedagògic i posar a l'alumnat en contacte directe amb l'activitat dels seus protagonistes, són els objectius principals de la Trobada Gastronòmica.

Dirigit a alumnat i professionals

Amb el suport amb la difusió des de la Direcció de Turisme de l'Àrea d'Economia

Horaris

Centre Educatiu CETT - Escola d'Hoteleria i Turisme

Adreça:
Avinguda de Can Marcet, 36*38
Districte:
Horta-Guinardó
Barri:
la Vall d'Hebron
Població:
Barcelona
On
Centre Educatiu CETT - Escola d'Hoteleria i Turisme
Quan
Des de 28/04/2025 al 29/04/2025

Telèfon

Tel.:
934280777

També et pot interessar...