Prof.: Xènia (Zero Waste BCN)
A la Península tenim un munt de receptes tradicionals vegetarianes. La tríada de gaspatxo andalús, ajoblanco i salmorejo. L'escabetx de verdures i la coca d’escalivada o de recapte. Algun dolç com l'arròs amb llet i una de les millors truites sense ou. També passarem per Portugal, preparant la famosa feijoada i un caldo verde. Redescobreix l'esplèndida cuina espanyola i portuguesa en clau vegetariana!
Horaris
Dies | Hores | Preus | Observacions | |
---|---|---|---|---|
Divendres |
de 18.30 h a 20.30 h |
Entrada general: 73.57 €
+ suplement: 28 e
Reducció i subvenció dels imports als cursos,informeu-vos en el mateix centre |
Cal inscripció prèvia Places limitades |
Altres
- Inscripcions a:
- Centre Cívic Pati Llimona.
En línia i presencials: a partir del dilluns 24 de març de 2025 a les 10 h i fins al 10 de maig de 2025: https://inscripcions.patillimona.net
Horari presencial: de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 21 h i dissabte de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.
- Se celebra a:
- Centre Cívic Pati Llimona.
- Quan
- Des de 25/04/2025 al 13/06/2025
Telèfon
- Tel.:
- 932566100
Web
- Web:
- https://patillimona.net/
- Web inscripcions:
- https://inscripcions.patillimona.net
També et pot interessar...1 / 7
-
Taller 'Cuina creativa'
- On:
- Centre Cívic Casa Golferichs
- Quan:
- Del 29/04/2025 al 17/06/2025
-
Taller 'Cuina de pel·lícula'
- On:
- Casal de Barri de Vallbona
- Quan:
- Del 09/05/2025 al 16/05/2025
-
Taller 'Cuina basca'
- On:
- Casal de Barri de Vallbona
- Quan:
- Del 06/06/2025 al 20/06/2025