Teatre 'Els Pastorets', a càrrec del Grup de Teatre Alisos

Tornar


El grup de teatre els Alisos porta a l´Auditori de Sant Martí Els Pastorets, l´obra que Josep Mª Folch i Torres va escriure el 1916 i que tradicionalment es representa arreu dels pobles de Catalunya.

Podrem conèixer la història d´en Lluquet i en Rovelló, dos joves pastors, que viatgen des del Mas Torrat a Natzaret per llogar-se de rabadans.

En el camí es van trobant amb diferents personatges i són testimonis de la lluita entre les forces del bé i del mal, entre àngels i dimonis, i del triomf final de l´Arcàngel Sant Miquel sobre Satanàs, amb el naixement a Betlem de l´infant Jesús.

Fitxa artística:
Participants: Grup de Teatre Alisos, XIC teatre, AFAS, Diables de Sant Martí, Guspires de Sant Martí, Grup de Teatre de Joves, Castellers de Barcelona i especialment els veïns i veïnes de Sant Martí.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Auditori Sant Martí.
Invitacions a:
Centre Cívic Sant Martí. Es podran recollir les entrades a partir del 2 de desembre en els següents horaris (dill.-div. de 10 a 14h / dt. i dj. de 17 a 20 h) al Centre Cívic Sant Martí (màxim 4 entrades per persona).

Auditori Sant Martí

Adreça:
Pl Angeleta Ferrer, 2
Districte:
Sant Martí
Barri:
Sant Martí de Provençals
Codi postal:
08020
Població:
Barcelona
On
Auditori Sant Martí
Quan
Del 15/12/2019 al 22/12/2019.

Telèfon

Secretaria:
932565760 Centre Cívic Sant Martí
#:
932660043 Disponible només quan es celebra alguna activitat

M'agrada 3

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix