Parc Zoològic de Barcelona

Tornar

El Parc Zoològic de Barcelona té una de les col·leccions d'animals més importants d'Europa, i és conegut per haver estat la llar del goril·la albí Floquet de Neu.

El Parc Zoològic de Barcelona és al parc de la Ciutadella. Té una de les col·leccions d’animals més importants d’Europa, i és conegut per haver estat la llar del goril·la albí Floquet de Neu. El Parc Zoològic va obrir les portes el dia de la Mercè del 1892 en un espai que havia format part de l’Exposició Universal de l’any 1888.

Durant aquests llargs anys, el zoo ha anat evolucionant per adaptar-se a les realitats socials que es demanaven i ha anat reforçant l’orientació i la dedicació a la seva missió principal: la recerca, la conservació d’espècies en perill d’extinció i l’educació i la divulgació.

La missió dels parcs zoològics s’orienta ara a la preservació de la natura arreu i la lluita contra la pèrdua d’hàbitats, ja que són reservoris de biodiversitat. També esdevenen un espai de lleure familiar i, per tant, són una peça important en l’estratègia de sensibilització i conservació de la fauna més amenaçada.

Totes les instal·lacions del zoo estan adaptades per a persones amb mobilitat reduïda.

Accessible per a persones amb discapacitat física

Titularitat:
Pública

Horaris

No es permet entrar-hi cap tipus d'animal de companyia

Adreça:
Parc Ciutadella,
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
Adreça
Parc Ciutadella,

Telèfon

Informació:
937065656
Centraleta:
932256780

Si vols fer una esmena sobre aquest equipament o entitat..fes-nos-la saber