‘El día del Watusi’

Tornar

Dramèdia. Una festa escènica amb música en directe sobre la Barcelona dels últims trenta anys del segle xx que ens fa entendre millor el nostre món d’avui.

Sinopsi

Fernando Atienza, lladre de cotxes des dels tretze anys a les barraques de Montjuïc, noi dels encàrrecs de financers ambiciosos de la zona alta a la primera joventut, i rei dels trapis fins als trenta-pocs pels carrerons tocant la Plaça Reial, viatja del tardofranquisme a la transició i al somni olímpic del 92. Però cap dia no li ha deixat una empremta més forta que “el dia del Watusi”: el 15 d’agost de 1971, el dia que va veure un cadàver (o dos) per primera vegada. Aquell moment fundacional, a partir de llavors, l’acompanyarà cada segon de la seva vida.

El día del Watusi és l’adaptació de la trepidant novel·la que va consagrar el Premi Nadal Francisco Casavella.

Fitxa artística

Autoria: Francisco Casavella; Adaptació i direcció: Iván Morales; Intèrprets: Enric Auquer, Guillem Balart, David Climent, Bruna Cusí, Raquel Ferri, Vicenta Ndongo, Xavi Sáez.

Espectacle en castellà.

Durada: primera part 1 h 20' / pausa 15' / segona part 1 h 25' / pausa 10' / tercera part 1 h 05'.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala Lliure de Gràcia.

Iván Morales adapta la trepidant novel·la que va consagrar el Premi Nadal Francisco Casavella: una festa escènica sobre la Barcelona dels últims trenta anys del segle xx que fa entendre millor la ciutat d’avui.

Fernando Atienza, lladre de cotxes des dels catorze anys a les barraques de Montjuïc, noi dels encàrrecs de financers ambiciosos de la zona alta a la primera joventut, i rei dels trapis fins als trenta-pocs pels carrerons tocant la Plaça Reial, viatja del tardofranquisme a la transició i al somni olímpic del 92. Però cap dia no li ha deixat una empremta més forta que “el dia del Watusi”: el 15 d’agost de 1971, el dia que va veure un cadàver (o dos) per primera vegada. Aquell moment fundacional, a partir de llavors, l’acompanyarà cada segon de la seva vida.

Teatre Lliure - Sala Lliure de Gràcia

Adreça:
C Montseny, 47
Districte:
Gràcia
Barri:
la Vila de Gràcia
Població:
Barcelona
On
Teatre Lliure - Sala Lliure de Gràcia
Quan
Des de 10/04/2024 al 05/05/2024

Telèfon

Centraleta:
932892770
Tel.:
932387625

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber