Taller 'Fermentant sabors i sabers'

Tornar

A càrrec de Sonia Villar i Juan Antonio Cerezuela, artistes visuals.

Et convidem a participar en una activitat on experimentarem amb l'elaboració d'aliments fermentats, mentre compartim històries i memòries del barri de la Dreta de l'Eixample i del Mercat de la Concepció.

Aprendrem el procés de conservació d'aliments mitjançant la fermentació, però anirem més enllà: proposem una fermentació poètica. A partir de les converses que vagin sorgint, connectarem els aliments amb significats, sabers i relats que també volem conservar. Fermentar, en aquest cas, serà també una manera de pensar juntes què val la pena preservar.

Els Sabors i sabers que preservarem, seran compartits en una degustació col·lectiva el dissabte 7 de febrer de 2026, a les 12h, al pati del recinte de la Biblioteca Sofia Barat.

Activitat en el marc del programa Ex-Libris de Homesession en col·laboració amb Biblioteques de Barcelona i Fundació "la Caixa", ICUB - Ajuntament de Barcelona i OSIC-Generalitat de Catalunya.

Organitza: Biblioteca Sofia Barat i Mercat de la Concepció

Horaris

Mercat Concepció

Adreça:
Carrer d'Aragó, 311*LB
Districte:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Mercat Concepció
Quan
11/12/2025

Telèfon

Tel.:
934132314
Tel.:
934764870

També et pot interessar...