Taller de cuina crítica i decolonial, a càrrec d'Ana Luisa Islas

Tornar

A càrrec d'Ana Luisa Islas. Periodista i escriptora.

Mentre ens ensenya a preparar una recepta que fusiona diferents cultures gastronòmiques, l'Ana Luisa Islas ens llegeix fragments del seu llibre "Mejor oler a mar: apuntes sobre la descolonización del estómago" i ens convida a mirar cap al Sud Global per qüestionar-nos la relació entre els aliments que consumim i la història dels pobles originaris de Llatinoamèrica, així com a reflexionar de manera crítica sobre els pilars que fonamenten la nostra societat i qüestions com l'apropiació cultural o la migració. Al final de la xerrada es permetrà un espai degustació distès on la conversa segueix el seu curs.

Activitat emmarcada dins del programa Biblioteques sense fronteres.

Horaris

Altres

Inscripcions a:
Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra.

Període de pre-inscripció: De l'1 d'octubre de 2025 a les 00 h. al 3 de novembre de 2025 a les 00 h.

Se celebra a:
Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra.

Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra

Adreça:
Carrer del Segre, 24*32
Districte:
Sant Andreu
Barri:
Sant Andreu
Població:
Barcelona
On
Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra
Quan
03/11/2025

Telèfon

Tel.:
933600550

També et pot interessar...