America's Cup Experience

Tornar

Experiència immersiva. Descobriu la història de la Copa Amèrica de vela, les seves regles, els equips i els secrets de la tecnologia que fa volar els vaixells per sobre de l'aigua.

L' America's Cup Experience és el primer Centre Oficial de Divulgació de la 37a Copa Amèrica Barcelona 2024, un centre d'exposicions únic i ambiciós que informa i forma, a més d’acollir instal·lacions, restaurants i botigues, per oferir als visitants un viatge extraordinari i immersiu a través de la història de l'esdeveniment fins a l'actualitat.

Es tracta d’una proposta per a tota la família on coneixerem la història de la competició, les regles, els equips participants i tots els seus secrets.

També podrem pujar a simuladors per viure l’experiència de navegar i veure en primícia mundial la superproducció One Hell of a Battle, que documenta la batalla actual per guanyar el trofeu més famós de la vela.

Més informació.

Horaris

Experiència immersiva:

Durada 30' aprox.

En aquesta zona podràs viatjar a través de 4 espais amb la més alta tecnologia, on podràs sentir l'emoció i l'adrenalina de la regata més important del món d'una forma única i immersiva.

Els 4 espais

  • Entrada al mar
  • Sala Immersiva
  • Timeline
  • Auditori


Simulador AC75 (a partir del 5 d'octubre):

Durada 5'. Majors de 10 anys

No et perdis l'experiència única de navegar al nostre simuladors d'AC75, el F1 del mar. Gràcies a aquests simuladors robotitzats, amb un entorn VR i sistemes d'aire i aigua, podràs recrear les sensacions que només poden viure els tripulants de la 37th America's Cup.


El centre de diculgació de la de 37th America's Cup Barcelona compta amb un àrea oberta al públic i totalment gratuïta on el visitant descobreix  America's Cup de Barcelona en totes les seves facetes, a través de 5 etapes que comprenen pantalles interactives, projeccions de maquetes en 3D i altres elements per descobrir la competició.

Centre Oficial de Divulgació de la 37th America's Cup Barcelona 2024 'America's Cup Experience'

Adreça:
Moll d'Espanya, 1
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
On
Centre Oficial de Divulgació de la 37th America's Cup Barcelona 2024 'America's Cup Experience'
Quan
Des de 30/08/2023 al 30/11/2023

Telèfon

Informació:
936 941 800
Tel.:
936 941 800

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber