Espectacle “Tots ocells”, de De Wajdi Mouawad, Dir.: Oriol Broggi - La Perla 29

Tornar

Torna al Teatre La Biblioteca un dels autors fonamentals de l’escena del nostre temps amb un text sobre lluites fratricides i el pes de les herències.

Segurament si coneixeu Wajdi Mouawad és a través dels muntatges de les seves obres que ha fet La Perla 29, companyia liderada pel director Oriol Broggi que ja ha representat al Teatre La Biblioteca obres com l’aplaudidíssima Incendis o com Boscos , Cels o Assedegats . Ara hi tornen amb Tots ocells , un muntatge de més de tres hores amb unes interpretacions de pes, que transforma l’espai de representació en una biblioteca dins del Teatre La Biblioteca i que aprofita tota la sala a diverses bandes i ocupant tota la llargària de l’espai. Allà hi veureu representada la història d’Eitan, un jove investigador jueu alemany que viu als EUA i estudia l’ADN. Coneix la Wahida, una jove historiadora àrab que ha fet una tesi sobre un savi musulmà del segle XV obligat a convertir-se al cristianisme. Tots dos s’enamoren, fet que obliga Eitan a enfrontar-se a la seva família i a confrontar les seves creences religioses integristes. Però quan els dos joves emprenen un viatge a Israel i Cisjordània Eitan serà víctima d’un atac terrorista que el deixarà en coma. Els seus familiars viatjaran des d’Alemanya fins a Israel per tenir-ne cura i, allà, descobriran el passat de la família. Creences, ADN, religió i atzar en un drama sobre els prejudicis, la manera com la violència del món exterior arrasa la vida personal i sobre el pes del passat.

Les creacions de Wajdi Mouawad són presents al Grec Festival de Barcelona des que l’any 2015 es va veure Soeurs , a la qual van seguir, l’any 2017, Les Larmes d’Œdipe (Des mourants) i Inflammation du verbe vivre , on el mateix Mouawad interactuava amb imatges cinematogràfiques. L’any 2020, Broggi dirigia al Teatre La Biblioteca Assedegats . Aquest director teatral també ha estat un habitual del Grec, on, entre altres espectacles, ha dirigit El poema de Guilgamesh, rei d’Uruk (espectacle inaugural en l’edició de l’any 2018) o 28 i mig (Grec 2022), entre altres.

Una producció de La Perla 29 i el Grec 2024 Festival de Barcelona.

Autoria: Wajdi Mouawad

Direcció: Oriol Broggi 

Interpretació: Guillem Balart, Xavier Boada, Joan Carreras, Màrcia Cisteró, Miriam Moukhles, Clara Segura i Xavier Ruano

Llums: Albert Faura

So: Damien Bazin

Projeccions: Francesc Isern

Vestuari: Berta Riera

Escenografia: Oriol Broggi

Producció: La Perla 29

Horaris

Altres

Se celebra a:
L'Espai Teatral.
Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.

Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes.

Oficina Ciutadana de la Cultura.

Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes.

Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

- Grec Festival de Barcelona

Biblioteca Nacional de Catalunya - L'Espai Teatral

Adreça:
C Hospital, 56
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona
On
Biblioteca Nacional de Catalunya - L'Espai Teatral
Quan
Des de 25/06/2024 al 28/06/2024

Telèfon

Tel.:
932171770
Tel.:
934151794

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber